nl

STEUN ONS

 

Ook jij kan meebouwen aan een toekomst voor ons verleden.
Als vrijgevige cultuurliefhebber, verwoed museumbezoeker of gepassioneerd verzamelaar kan je aan de uitstraling van onze musea bijdragen en de kunstbeleving van onze bezoekers bevorderen. Zonder hulp van Vrienden had Musea Brugge in zijn huidige vorm zelfs niet bestaan. Genereuze bijdragen, hoe klein ook, kunnen een aankoop, een restauratie of een bijzondere activiteit mogelijk maken. Help ons om ons erfgoed in optimale conditie te houden zodat bezoekers van vandaag en generaties van morgen van onze collecties kunnen blijven genieten.

Word Vriend
Als Vriend van Musea Brugge bezoek je gratis onze 14 locaties, ontvang je thuis het driemaandelijkse Museumbulletin en het infoblad info@vsmb en geniet je van 10% korting in onze museumshops.
Wil je ook de andere Vrienden leren kennen? Kom dan zeker eens langs op een van onze lezingen of ontmoet ons tijdens een exclusief avondbezoek.
> Meer info op www.vsmb.be

Word vrijwilliger
Steek je liever je handen uit de mouwen? Als vrijwilliger aan de Vriendenbalie van het Groeningemuseum licht je bezoekers in over de collecties en expo's van Musea Brugge en werk je actief mee aan een publieksgericht en dynamisch imago van onze musea. Misschien overtuig je anderen wel om Vriend te worden.
> Meer info op www.vsmb.be

Doe een gift
Schenkingen en legaten van eender welke omvang zijn van harte welkom. Elke schenking, in natura of geld, maakt immers een verschil.

Word sponsor
Als internationale museumorganisatie biedt Musea Brugge heel wat sponsormogelijkheden. Je kan een structureel partnerschap aangaan, maar je kan je ook als tentoonstelling-, evenement-, media- of naturasponsor engageren.
Meer weten over onze returnmogelijkheden voor uw onderneming? 
Contacteer Ilse Van Damme telefonisch op +32 50 44 87 14 of via mail.