nl

Rondleidingen in Brugge

Toegegeven, het is heerlijk om slenterend te verdwalen in de kronkelende straatjes van Brugge. Maar het blijft toch leuk om de stad wat actiever te verkennen.

Op stap met een kenner

Via Visit Bruges kan je rondleidingen boeken die begeleid worden door officieel erkende gidsen.

Je wegwijs laten maken in Brugge is een uitstekende manier om de stad in al haar facetten te leren kennen. Je kiest voor het klassiek of een thematisch parcours waar je de vele prachtige historische gebouwen en sites ontdekt, luisterend naar sappige anekdotes.

Via Visit Bruges en de Brugse gidsenverenigingen werden zelfs exclusieve wandelingen ontwikkeld die je leiden langs onbekende plekjes en verborgen parels. Op deze wandelingen is het ook mogelijk om individueel in te schrijven.

Boek nu alvast als groep of als individu via onze boekingsmodule

Toch liever wat anders?

Laat je mee op sleeptouw nemen tijdens een wandel/fietstocht  en ontdek tal van geheime plekjes, een boottochtje op de mysterieuze reien of romantisch met de koets. Kies voor een minibusje, als je gewoon snel en comfortabel de hoogtepunten wilt zien. Mag het allemaal wat spannender? Ga hardlopend of fotograferend de stad rond, opteer voor een moderne segway of maak een onvergetelijke rondvaart met een ballon.

Dankzij onze partnerorganisaties is er voor elk wat wils.

Ontdek Brugge op eigen houtje

Ontdek op je eigen tempo de beste plekjes die de UNESCO Werelderfgoed stad Brugge te bieden heeft. Bekijk onze online stadswandelingen of kies voor de wandelgids Oooh! Brugge, met vier sfeervolle, uitgestippelde wandelingen. 

 

Naar pdf
Boek je verblijf