nl
Wereldkeuken
GaultMillau 13/20
"Chef Kristof Deprez van De Mangerie houdt op tijd en stond van een subtiele knipoog naar het Verre Oosten zonder de Belgische klassiekers uit het oog te verliezen. Klassiekers die je bovendien in een nieuw jasje geserveerd krijgt. De som van al dat lekkers is een aparte en vernieuwende melange van het beste dat de wereld te bieden heeft. Sommige gerechten zijn dan ook in vlees- of visloze versie verkrijgbaar. Al dat gekokkerel laat zich vanuit het warme, gezellige restaurant makkelijk bewonderen in de open keuken."
Naar pdf

Tijdsinformatie

vanaf 07-11-2016
maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 12:30 u / 18:00 - 20:30 u
woensdag 11:00 - 12:30 u / 18:00 - 20:30 u
donderdag 11:00 - 12:30 u / 18:00 - 20:30 u
vrijdag 11:00 - 12:30 u / 18:00 - 20:30 u
zaterdag 11:00 - 12:30 u / 18:00 - 20:30 u
zondag gesloten

Prijsinformatie

Richtprijzen
menu (excl. drank) € 39.00 - € 59.00
dagschotel (excl. drank) € 15.00 - € 30.00

Locatie

Oude Burg 20 , Brugge
routebeschrijving

Locatie

Toegankelijkheid
  • Uitbating volledig toegankelijk Uitbating volledig toegankelijk
Faciliteiten
  • Meertaligheid kaart Meertaligheid kaart
Groepen
  • Is bereid om groepen te ontvangen
    Ook na sluitingstijd, 30 personen per groep, enkel 14 pers aan één tafel - zaterdagmiddag eventueel open voor reservaties
Labels
  • GaultMillau GaultMillau
Chef: Kristof Deprez

Contactinformatie