nl

OVERZICHT (GEDEELTELIJKE) SLUITINGEN

- SINT-JANSHOSPITAAL

Omwille van onderhoudswerkzaamheden zal het Sint-Janshospitaal gesloten zijn van dinsdag 22 januari tot en met zondag 10 februari 2019. Op dinsdag 12 februari is het museum opnieuw toegankelijk voor het publiek..

- VOLKSKUNDEMUSEUM

Omwille van schilder- en onderhoudswerkzaamheden zal het Volkskundemuseum gesloten zijn van 28 januari 2019 tot en met 1 maart 2019. Op zaterdag 2 maart 2019 is het museum opnieuw toegankelijk voor het publiek.

- GRUUTHUSEMUSEUM

Momenteel is het Gruuthusemuseum gesloten voor herinrichting. De heropening van dit stadsmuseum is voorzien voor juni 2019 (onder voorbehoud).

- O.L.V.-KERK

De Onze-Lieve-Vrouwekerk wordt in enkele grote fasen gerestaureerd. Hierdoor is telkens een gedeelte van het museum afgesloten. Van november 2018 tot maart 2019 is de Madonna van Michelangelo niet altijd zichtbaar. Wel is er een 19de-eeuwse gipsen replica op ware grootte te zien. Er geldt een reductietarief (€ 2 i.p.v. € 6, red. € 1 i.p.v. € 5).

- MUSEUMSHOP

De museumshop (Dijver 16) is t.e.m. 27 januari gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. De kleine shops in het Groeningemuseum en het Sint-Janshospitaal zijn wel geopend.

Naar pdf
Boek je verblijf