nl

Westhoek

Oneindige vergezichten, zachtglooiende heuvels, vlakke polders en een adembenemende stilte. Ooit het strijdtoneel van den Grooten Oorlog, nu een vredig, authentiek stukje vakantieland. Je ontdekt er verstilde dorpjes, histories en verhalen. Goed voor eindeloos wandel- en fietsplezier met stemmige herbergen en charmante restaurants op de meest idyllische plekjes, ver weg van alle drukte. Kwestie van in alle rust te kunnen genieten van die straffe picon, het smakelijke grensaperitief. Want deze groene regio schurkt zich tegen de Franse grens en de westkust aan. En waar je ook komt, overal word je ontvangen met een gulle westhoeklach. Vanuit Brugge worden diverse (dag)excursies georganiseerd naar de Westhoek.

  • Vanuit Brugge worden diverse (dag)excursies georganiseerd naar de Westhoek.
  • CWGC Tyne Cot Cemetery is een indrukwekkend én ingetogen baken van rust dat zich uitstrekt in het voormalige oorlogslandschap.

  • vandaag: 20:00 - 20:25

    The Last Post, traditioneel de laatste groet aan de gesneuvelden, wordt door de klaroenblazers van de Last Post Association elke avond om 20u opgevoerd onder de Menenpoort.

Naar pdf
Boek je verblijf