Overslaan en naar de inhoud gaan
Boottocht

Welkom in UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. Hier kijk je je ogen uit. In de gezellige binnenstad, vol historie en erfgoed of in het ommeland met haar pittoreske dorpjes en weidse polders. Een bezoek aan onze stad is een gemoedelijke ontdekkingstocht die je gegarandeerd bijblijft en waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Je verkent Brugge op je eigen tempo, wandelend met de reien als jouw gids. Of tijdens een begeleide excursie langs de niet te missen bezienswaardigheden? We tonen graag wat je zoal kan bezoeken in Brugge.

TRIBRU24 | SO-IL: Common Thread
TRIBRU24 | SO-IL: Common Thread Visit Bruges | Jan Darthet

Triënnale Brugge 2024

Van 13 april t.e.m. 1 september 2024

Hedendaagse kunst en architectuur in de unieke setting van UNESCO Werelderfgoedstad Brugge.

Ontdek Triënnale Brugge 2024

  

Rozenhoedkaai vanaf Bourgondisch Cruyce

Over Brugge

Wanneer is Brugge ontstaan? Waarom is de stad erkend als UNESCO werelderfgoed? En wat geeft ons DNA vorm? Maak kennis met het Brugge van vroeger en nu.
Lees meer
Markt Brugge

Top 12 bezienswaardigheden in Brugge

Zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Brugge? We zetten de belangrijkste bezienswaardigheden voor je op een rijtje.
Lees meer
Imagine Bruges | Erfgoed

Altijd iets te beleven: cultuur, erfgoed en natuur

Brugge is een veelzijdige stad met oog voor verleden, heden en toekomst. Er wacht je een brede waaier aan musea en bezienswaardigheden om te ontdekken.
Lees meer
Zicht op Gouden Handrei in Brugge

Laat je inspireren: tips voor jouw bezoek

Waar je moet beginnen in al dat Brugse moois? Visit Bruges zet je op weg met een gezonde dosis inspiratie en specifieke tips voor je eigen bezoek.
Lees meer
Shopping in Brugge

Local Love: Shopping in Brugge

Een nieuwe outfit shoppen, lokaal lekkers, een goed boek of een waardevol stuk voor in je interieur: je vindt het allemaal in de Brugse winkels.
Lees meer
Koets in Brugge

Sightseeing: Brugge ontdekken zoals jij wil

Ben je voor het eerst in Brugge en weet je niet wat eerst te zien? Of ken je de stad al op je duimpje en wil je er nog meer over weten? Ontdek Brugge zoals jij het wil, op je eigen tempo of met gids.
Lees meer
Damme

Vlaanderen verkennen vanuit Brugge

Brugge heeft heel wat te bieden. Ook buiten de stad kijken? Dan zit je in Brugge op de ideale plek om Vlaanderen te verkennen.
Lees meer
Strand Zeebrugge

Haven en badstad Zeebrugge

De charme van de oude vissershaven, de uitstraling van een wereldhaven en de mogelijkheden van een hedendaagse badstad. Maak kennis met het unieke Zeebrugge.
Lees meer
zicht op Lissewege

Een vleugje nostalgie in Lissewege

Een lieflijk vaartje, witgeschilderde polderhuizen en uitgestrekte akkers: in Lissewege vind je het summum van het Vlaamse dorp. Ongerept en charmant.
Lees meer
Oooh! Brugge

Oooh! Brugge

Bewondering, verbazing, emotie. Je ervaart ze stuk voor stuk, want Brugge verrast, verleidt en verblijdt. Hoe dat precies voelt? Daarvoor moet je het zelf beleven. En dan zeg je vanzelf: Oooh! Brugge.

Ontdek Oooh! Brugge
Begeleide rondleiding in Brugge

Tickets bestellen en Brugge ontdekken?

Brugge bezoeken in gezelschap van een professionele gids. Van geleide wandelingen tot verrassende manieren om de stad te verkennen: bekijk het overzicht van activiteiten en doe inspiratie op.