Overslaan en naar de inhoud gaan
220621_JAN8943©jandarthet.jpg

Wist je dat Brugge een stad bij uitstek is om al wandelend te verkennen? De must-sees liggen op een steenworp van elkaar. En ook voor monumentale locaties, rustige en verstilde plekjes of een mooi panorama hoef je geen lange kilometers af te leggen.

Maar met de wandelgids Oooh! Brugge wordt wandelen in Brugge nog meer een beleving. Vier sfeervolle, uitgestippelde wandelingen loodsen je langs adembenemende en verrassende plekjes in Brugge:

  • ‘Verbluffend werelderfgoed’ voert je naar de absolute toppers.
  • In ‘Bourgondische weelde’ staat de bloeiperiode van de 15de eeuw centraal.
  • ‘Stille nostalgie’ dompelt je onder in de verstilde sfeer van verborgen monumenten, gemoedelijke volkssteegjes en intiem groen.
  • En dankzij ‘Hedendaagse hotspots’ kijk je op een andere manier naar de stad.

Je hebt bij elke wandeling keuze tussen 3 varianten: één lange en twee korte. Afhankelijk van je tijd en interesse kies je de variant die het beste bij je past. Historische informatie, foto’s en illustraties, leuke anekdotes, fijne tips en verrassende weetjes houden je gezelschap.

Praktisch

  

Concertgebouw

Verken Brugge al wandelend

Wandel op jouw tempo met de Oooh! Brugge wandelgids, de Visit Bruges Route App of sluit je aan bij een exclusieve begeleide wandeling. Kies wat het beste bij je past en ontdek Brugge op jouw manier.