Overslaan en naar de inhoud gaan
Zicht op de Spinola- en Spiegelrei

Brugge op eigen houtje verkennen? Uitstekend idee! Soms is het een verademing om gewoon op je eentje en op eigen tempo volledig op te gaan in de stad en zalig te slenteren door de vele pittoreske straatjes. Weet je niet waar te beginnen? Geen nood, we hebben speciaal voor jou een paar thematische wandelingen uitgewerkt die je perfect individueel kan doen. Een bloemlezing van de klassiekers of een ontdekkingsdocht van Brugge voor gevorderden? Een fototocht langs de meest Instagrammable spots in Brugge of verliefd worden op de vele romantische hotspots in onze stad? Eén ding is zeker, Brugge ligt aan je voeten!

Wandeling - Romantische hotspots

Wandeling - Romantische hotspots

Volg deze kant-en-klare route (2,5 km) langs romantische hotspots en word gegarandeerd heerlijk verliefd… op Brugge.
Lees meer
Wandeling - Verborgen rustplekjes

Wandeling - Verborgen rustplekjes

We verzamelden een fijne collectie rustplekjes. Goed verborgen, maar toch midden in de stad. Volg deze kant-en-klare route (4,5 km) en laat je verrassen.
Lees meer
Wandeling Instagrammable spots en viewpoints

Wandeling - Instagrammable spots en viewpoints

Wij hebben voor jou een kant-en-klare route (5,5 km) uitgestippeld langs een paar gekende en minder gekende Brugse stadspanorama’s.
Lees meer

  

Concertgebouw

Verken Brugge al wandelend

Wandel op jouw tempo met de Oooh! Brugge wandelgids, de Visit Bruges Route App of sluit je aan bij een exclusieve begeleide wandeling. Kies wat het beste bij je past en ontdek Brugge op jouw manier.