Overslaan en naar de inhoud gaan
Madou Ballonvaarten
Vliegen Sport en ontspanning Outdoor

Een ballonvaart is een avontuur dat je je nog lang zult herinneren. Na aankomst op de opstijglocatie maak je kennis met de piloot, die je uitleg en instructies geeft. Daarna maak je samen de luchtballon gereed voor vertrek. Na opstijgen geniet je van het prachtige uitzicht en ervaar je de rust en stilte terwijl je langzaam met de wind meedrijft. Afhankelijk van de weersomstandigheden duurt de ochtend- of avondvlucht een uur. Wanneer je opnieuw met beide benen op de grond staat sluit je de excursie af met een hapje en een drankje. Elke passagier ontvangt bovendien een leuk verrassingspakket en certificaat. Uitleg in Nederlands en Engels (Frans op aanvraag). 

Openingsuren

Bezoek op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Tarieven

Volwassenen

€ 145,00

Kinderen tussen 10 en 12 jaar

€ 115,00

Kinderenjonger dan 10 jaar

€ 75,00
* Er zijn uitzonderingen op deze tarieven mogelijk voor (school)groepen.

Locatie

Markt , 8000 Brugge

Ballonvaren is afhankelijk van de windrichting. Rond het middaguur op de dag van je geplande ballonvaart krijg je bericht met het exacte tijdstip en de opstijglocatie. Voor een ochtendvaart wordt je de avond voordien gecontacteerd met de concrete vluchtinformatie. Er wordt afgesproken op de opstijglocatie. Deze locatie is afhankelijk van de windrichting op de dag van de vlucht. Vervoer naar de opstijglocatie dien je zelf te voorzien.
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Pandreitje

Madou Ballonvaarten

Markt , 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Athora Great Bruges Marathon

Athora Great Bruges Marathon

Sport en ontspanning
Brugge, 'Het Venetië van het Noorden' wil zijn internationale bekendheid opnieuw vergroten door op zondag 06 oktober 2024 de zevende editie...
Lees meer
Number 11 Exclusive Guesthouse

Number 11 Exclusive Guesthouse

De ‘Number 11’ is gelegen in het hartje van Brugge, in een verkeersvrij straatje, dichtbij ’de Groene Rei’, het mooiste kanaal van...
PEERDENSTRAAT 11, 8000 Brugge
Lees meer