Overslaan en naar de inhoud gaan
Brugge per koets
Rijden Kindvriendelijk Outdoor

Ontdek Brugge op een romantische en gemoedelijke manier. Laat je meenemen door een van de dertien koetsen langs kronkelende kasseiwegen, eeuwenoude bruggen, de Brugse reien, majestueuze en gezellige pleinen… allemaal op het gezellige ritme van paardenhoeven! De koetsen vertrekken op de Markt (woensdagochtend op de Burg) en nemen je een halfuur lang mee langs enkele highlights van Brugge, terwijl de koetsier je meer uitleg geeft over wat je onderweg ziet. Vaste stop is het Wijngaardplein nabij het Begijnhof, waar de paarden een korte rustpauze krijgen en je zelf ook even de benen kan strekken. Eindigen doe je op de Markt.

Koetstochten werken net zoals een taxi. Je wacht op de Markt tot er een koets vrij is en dan kan je opstappen, waarbij je rechtstreeks aan de koetsier betaalt. Zie je geen koetsen? Geen nood, dan zijn ze even allemaal op stap. Standaard zijn er enkel koetsen overdag, maar in het hoogseizoen en/of bij mooi weer zullen koetsen ook ’s avonds uitrijden.

Opgelet: 

  • Bij extreme hitte (vanaf 30°C) worden er geen koetstochten georganiseerd, om het welzijn van de paarden te verzekeren. Dit wordt steeds meegedeeld op de Facebookpagina van Visit Bruges
  • Standaardritten met vertrek vanaf de Markt kunnen niet gereserveerd worden, maar rondritten op aanvraag met vertrek vanaf een vaste locatie (bv. hotel, restaurant..) zijn wel mogelijk via een rechtstreekse aanvraag bij de koetsiersvereniging.

Openingsuren

Tarieven

Prijs per koets

€ 70,00
Max. 5 personen

Locatie

Markt , 8000 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Pandreitje

Brugge per koets

Markt , 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Red Rock Rally 2024

Red Rock Rally 2024

Gratis
Kindvriendelijk
Muziek
Programma 12u00 Aankomst 1 mei optocht in Astridpark + speeches13u00 13u30 finalist 1 Rally TBA14u00 14u30 finalist 2 Rally TBA15u00 15u30...
Lees meer