Overslaan en naar de inhoud gaan
Wandelen Outdoor

Tijdens een drie uur durende, door professionele biergids, begeleide stadswandeling ontdek je het charmante stadscentrum. Je start aan de Bruges Beer Experience en proeft tijdens deze historische bierwandeling niet alleen van het Brugse verleden, je wordt ook meegenomen naar verborgen cafés en bijzondere brouwerijen. Laat je verrassen door verhalen van de Brugse biergeschiedenis, die al voor het jaar 1000 begon met de heren van Gruuthuse. Er wordt regelmatig halt gehouden om in totaal 5 speciaalbieren, gelinkt aan de middeleeuwse stad, te degusteren. Als aandenken ontvang je een uniek BeerWalk degustatieglas. De wandeling is beschikbaar in het Nederlands, Frans of Engels.

Openingsuren

Deze locatie bezoek je op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.
Er zijn uitzonderingen op deze openingsuren mogelijk voor (school)groepen.

Tarieven

Volwassenen

€ 45,00
Vijf degustaties en een uniek proefglas als aandenken inbegrepen. Boeken van publieke tours (met start om 14.00u of 19.00u) kan online vanaf 6 personen. Individuele bezoekers kunnen enkel aansluiten op reeds bestaande tours. Voor een reservatie contacteer je Brugge BeerWalk per e-mail. 

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Huisdieren toegelaten
Kinderwagens toegelaten
Toilet (gratis)
Bar of café

Locatie

Breidelstraat 3, 8000 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Pandreitje

Brugge BeerWalk

Breidelstraat 3, 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Mooneye

Mooneye

Hedendaags
Muziek
Na het succesvolle debuutalbum ‘Big Enough’ en de daaropvolgende tour dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolger. Daarvoor...
Lees meer