Overslaan en naar de inhoud gaan
Wandelen Outdoor

Tijdens een drie uur durende, door professionele biergids, begeleide stadswandeling ontdek je het charmante stadscentrum. Je start aan de Bruges Beer Experience en proeft tijdens deze historische bierwandeling niet alleen van het Brugse verleden, je wordt ook meegenomen naar verborgen cafés en bijzondere brouwerijen. Laat je verrassen door verhalen van de Brugse biergeschiedenis, die al voor het jaar 1000 begon met de heren van Gruuthuse. Er wordt regelmatig halt gehouden om in totaal 5 speciaalbieren, gelinkt aan de middeleeuwse stad, te degusteren. Als aandenken ontvang je een uniek BeerWalk degustatieglas. De wandeling is beschikbaar in het Nederlands, Frans of Engels.

Openingsuren

Bezoek op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.
Er zijn uitzonderingen op deze openingsuren mogelijk voor (school)groepen.

Tarieven

Volwassenen

€ 45,00
Vijf degustaties en een uniek proefglas als aandenken inbegrepen. Boeken van publieke tours (met start om 14.00u of 19.00u) kan online vanaf 6 personen. Individuele bezoekers kunnen enkel aansluiten op reeds bestaande tours. Voor een reservatie contacteer je Brugge BeerWalk per e-mail. 
* Er zijn uitzonderingen op deze tarieven mogelijk voor (school)groepen.

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Kindvriendelijk
Huisdieren toegelaten
Kinderwagens toegelaten
Bar of café
Groepen toegelaten
Meertalig personeel

Locatie

Breidelstraat 3, 8000 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde bushalte:
502817 Brugge Dijver

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Pandreitje

Brugge BeerWalk

Breidelstraat 3, 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Zwemmen aan de Coupure

Zwemmen aan de Coupure

Gratis
Kindvriendelijk
Sport en ontspanning
Outdoor
De zwemzone aan de Coupure lokt al enkele jaren inwoners en bezoekers die een frisse duik willen nemen of even willen pootjebaden. Je vindt...
Lees meer
Bonte B

Bonte B

Bonte B pakt uit met een pure, eerlijke seizoenskeuken en doet dat in stijl. Denk aan koeienvellen, Zweeds design en plankenvloeren. Eenvoud...
Dweersstraat 12, 8000 Brugge
Lees meer