Overslaan en naar de inhoud gaan
Bruges Guides
Wandelen Fietsen Bezienswaardigheden en gebouwen Pleinen en straten Kunst en architectuur Outdoor

De Koninklijke Gidsenbond van Brugge (Bruges Guides) werd opgericht in 1926 en is daarmee de Brugse gidsenvereniging met de rijkste historiek. De meer dan 230 lokale gediplomeerde gidsen staan klaar om samen met jou en je familie, vrienden, collega’s of vereniging een onvergetelijk moment te beleven in Brugge. Vol passie en expertise gidsen zij jou langs de must-sees en de verborgen plekjes van onze stad. En dit in wel 7 verschillende talen.

Te voet of met de fiets, langs ons historisch erfgoed of voor een kennismaking met de hedendaagse stad. Op verkenning in pittoreske buurten of voor een boeiende thematische wandeling of fietstocht. Of zelfs voor een programma 100% op maat van jouw specifieke wensen! Bruges Guides kijkt ernaar uit om je te begroeten! 

Openingsuren

Deze locatie bezoek je op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Tarieven

Begeleide rondleiding (2 uur)

€ 80,00
Prijs per gids (max. 25 personen). 

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Aanbod voor kinderen
Kindvriendelijk
Huisdieren toegelaten
Kinderwagens toegelaten
Groepen toegelaten
Meertalig personeel

Locatie

Markt , 8000 Brugge

<div>De afspraaklocatie is in onderling overleg bespreekbaar.</div>
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Bruges Guides

Markt , 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Logo Stad Brugge

Hotel Rosenburg

Uniek gelegen in het historisch centrum aan rustige rei en groene vesten, dicht bij verschillende musea. Heel ruime en moderne kamers.Eigen...
COUPURE 30, 8000 Brugge
Lees meer
Khalab (live band)

Khalab (live band)

Hedendaags
Muziek
Khalab is de artiestennaam van Raffaele Costantino, radiohost van het Italiaanse RAI Radio 2, auteur, muzikant, producer, onderzoeker en...
Lees meer