Overslaan en naar de inhoud gaan
Up Ballooning
Vliegen Sport en ontspanning Outdoor

Een ballonvaart met Up Ballooning boven UNESCO Werelderfgoedstad Brugge is een beleving die je altijd bij blijft. Samen met de crew en andere passagiers maak je op de opstijglocatie zelf de ballon klaar voor de vlucht, waarna je minstens één uur boven Brugge vaart. In alle rust ervaar je de romantiek van de stad vanuit een heel ander perspectief en bewonder je het middeleeuwse stratenpatroon en de architectuur, met blikvangers als het moderne Concertgebouw Brugge en het Belfort op de Markt. Al van ver te herkennen. Na de landing sluit je in stijl af met champagne en ontvang je een exclusief vaarcertificaat als uniek aandenken. Je kan een ballonvaart boeken vanaf 5 tot 10 personen, maar ook wanneer je met minder bent kan je terecht bij Up Ballooning voor een VIP vaart. 

Openingsuren

Deze locatie bezoek je op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Tarieven

Volwassenen

€ 149,00
Prijs inclusief après-ballon met champagne op het landingsterrein, een exclusief vaartcertificaat als aandenken en verzekering. 

Kinderen t/m 11 jaar

€ 99,00
Prijs inclusief een exclusief vaartcertificaat als aandenken en verzekering. 

Locatie

Stationsplein 1, 8000 Brugge

<div>Ballonvaren is afhankelijk van de windrichting. De opstijglocatie is pas kort op voorhand geweten. In Brugge wordt je door Up Ballooning opgehaald aan het station, waarna je naar de opstijglocatie wordt gebracht.&nbsp;</div>
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Centrum-Station

Up Ballooning

Stationsplein 1, 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

UNICARS Kerstloop 2023

UNICARS Kerstloop 2023

Na twee moeilijke jaren door corona en een jaar verplaatsing omwille van het Wereldkampioenschap Voetbal naar een zondag hopen we met zijn...
Lees meer