Overslaan en naar de inhoud gaan
Quasimodo Tours - WWI Flanders Fields Tour
Rijden Bezienswaardigheden en gebouwen Indoor Outdoor

Ervaar met Quasimodo Tours een persoonlijke en beklijvende Engelstalige minibustrip langs Passendale, Hill 60, Messines Ridge, privémuseum Hooge Crater in Zillebeke (of ander privémuseum), diverse Commonwealth- en Duitse begraafplaatsen, loopgraven en bunkers, de Menenpoort en tal van Australische, Nieuw-Zeelandse, Canadese, Britse en Ierse monumenten, kortom, alle highlights. De verhalen van Quasimodo Tours brengen 4 jaar afschuwelijke oorlog in de Ieper Salient letterlijk in beeld. Wie wil, kan na de tour in Ieper blijven om de Last Postceremonie - om 20.00u mee te maken. In dit geval word je per taxi naar Brugge teruggebracht.

Openingsuren

Bezoek op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Tarieven

Volwassenen

€ 92,50

Jongeren t/m 25 jaar

€ 87,50
Inclusief lunch en ticket Hooge Crater Museum (of ander privémuseum). Wie blijft voor de Last Post betaalt de taxirit (± € 25) afzonderlijk. 

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Groepen toegelaten
Meertalig personeel

Locatie

Bargeplein , 8000 Brugge

Je wordt opgehaald aan je verblijfplaats of op een pick-uplocatie in het centrum van Brugge. Contacteer Quasimodo Tours voor meer info. 
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde bushalte:
507117 Brugge Bargeplein Katelijnparking

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Centrum-Station

Quasimodo Tours - WWI Flanders Fields Tour

Bargeplein , 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Mirage Festival / Graffitiworkshop op It's Bigger Than Hip Hop

Mirage Festival / Graffitiworkshop op It's Bigger Than Hip Hop

Kindvriendelijk
Muziek
Outdoor
Op 1 juni neemt Brugge 2030 een dag Mirage over. Met als thema The art of Conversation is het dan ook niet meer dan logisch dat we die dag...
Lees meer
Franco Belge

Franco Belge

In een van Brugges meest levendige straten vind je Franco Belge dat van bij zijn begin gastrofans van heinde en ver wist te lokken. De...
Langestraat 109, 8000 Brugge
Lees meer