Overslaan en naar de inhoud gaan
Havenbezoek in autocar aan Port of Antwerp-Bruges
Rijden Bezienswaardigheden en gebouwen Bruggen en water Indoor

Een begeleid bezoek aan de internationale haven van Zeebrugge per bus is beslist een leerrijke ervaring. Je bezoek start met een ontvangst in de ABC-toren (cruiseterminal), gelegen langs de Rederskaai. Je krijgt er een korte filmprojectie en een uiteenzetting over de haven door een professionele gids. Hierna volgt een rondrit van ongeveer 75 minuten doorheen het uitgestrekte havengebied, waarbij de gids tal van interessante feiten en weetjes over de haven vertelt. Een bus voorzien van geluidsinstallatie is hiervoor noodzakelijk. Alles tezamen duurt je bezoek ongeveer twee uur.

De haven is elke dag zowel in de voor- als namiddag op afspraak te bezoeken. De aanvraag van een groepsbezoek per bus gebeurt via een formulier op de website van Port of Antwerp-Bruges bij de dienst Public Relations van het havenbestuur. Het havenbezoek moet minstens 1 maand op voorhand vastgelegd worden. Port of Antwerp-Bruges laat je zo vlug mogelijk, na je digitale aanvraag, weten of het bezoek op de voorgestelde datum kan plaatsvinden.

Openingsuren

Deze locatie bezoek je op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Tarieven

Prijs per groep (1 gids per autocar)

€ 110,00
Let wel: de autocar dien je zelf te reserveren bij een autocarmaatschappij. Voor elk bezoek wordt een factuur opgemaakt. 

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Kinderwagens toegelaten
Toilet (gratis)
Wifi (gratis)

Locatie

Rederskaai 60-61, 8380 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Zeebrugge dorp

Havenbezoek in autocar aan Port of Antwerp-Bruges

Rederskaai 60-61, 8380 Brugge

Vaak gecombineerd met

De Blauwvoet

De Blauwvoet

De strandwijk in Zeebrugge is kleinschalig en kindvriendelijk.  Je kan in alle rust genieten en tegelijkertijd is het vertier nooit ver...
ZEEDIJK 8, 8380 Brugge
Lees meer
Aperitiefconcert Kortrijks vocaal ensemble

Aperitiefconcert Kortrijks vocaal ensemble

Muziek
Wintergloed
Aperitiefconcert met het Kortrijks vocaal ensemble onder leiding van Wim Verdonck, Piano en orgel Tom Hoornaert. Met pareltjes van o.a. O....
Lees meer