Overslaan en naar de inhoud gaan
Concertgebouw Brugge
Kindvriendelijk Musea en attracties Kunst en architectuur Hedendaags Cultuur en muziek Indoor Outdoor

Dit internationale muziek- en kunstencentrum is een van de '1001 buildings you must see before you die'. Hier krijg je het beste van de hedendaagse dans en klassieke muziek te zien en te horen. De imposante Concertzaal (1289 plaatsen) en intieme Kamermuziekzaal (322 plaatsen) worden geroemd vanwege hun uitstekende akoestiek. In het Concertgebouw kun je bovendien diverse hedendaagse (klank)kunstwerken en regelmatig wisselende foto-expo's bewonderen. Neem overdag een kijkje achter de schermen, dankzij Concertgebouw Circuit

Openingsuren

Tarieven

De ticketprijzen staan vermeld bij elke voorstelling. Concerten en dansvoorstellingen hebben een verschillend zaalplan, zo kan de prijs van je ticket nog beter afgestemd worden op de kwaliteit van je plaats in de zaal. Er zijn verschillende kortingstarieven, eveneens vermeld bij elke voorstelling.

Voorzieningen

Toegankelijkheid

Aangepast toilet toegankelijk met hulp
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang toegankelijk met hulp
Voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap

Andere voorzieningen

Aanbod voor kinderen
Kinderwagen stallen
Kindvriendelijk
Automatische externe defibrillator (AED)
Kinderwagens toegelaten
Toilet (gratis)
Bar of café
Museumshop
Luiertafel
Groepen toegelaten
Meertalig personeel

Locatie

't Zand 34, 8000 Brugge

  1. Trein en bus: het Concertgebouw ligt in het Koning Albert I-park, op 10 minuten wandelen van het treinstation. Naast het Concertgebouw vind je het busstation ‘t Zand. Diverse bussen van De Lijn rijden tussen het station en het Concertgebouw. 
  2. Fiets: onder ‘t Zand is een gratis ondergrondse fietsenstalling. Je vindt de ingang naast het Concertgebouw, in de richting van Sint-Jan in de Meers. 
  3. Auto: vanaf de autosnelweg E40 neem je afrit 8 Brugge. Blijf de N31 volgen en neem dan de afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ Sint-Jan’. Blijf rechtdoor rijden tot je afrit voor de ondergrondse parking ‘Centrum-‘t Zand’ ziet. Deze betaalparking bevindt zich onder het Concertgebouw. De betaalparking ‘Centrum-Station’ bevindt zich op 10 minuten wandelen van het Concertgebouw, aan de centrumkant van het treinstation. Wie hier parkeert kan op vertoon van het parkingticket gratis gebruikmaken van busvervoer van en naar het Concertgebouw (max. 4 personen per wagen).

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde bushalte:
502082 Brugge 'T Zand Perron 1

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Centrum-'t Zand

Concertgebouw Brugge

't Zand 34, 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Openluchtconcert

Openluchtconcert

Gratis
Kindvriendelijk
Muziek
Poldergalm Dudzele en Cecilia Steenbrugge
Lees meer
Bulles de Princesse

Bulles de Princesse

Bulles de Princesse is een stukje Champagnestreek in hartje Brugge. Deze exclusieve champagne- en lifestylebar is met zo'n 100 soorten het...
Ezelstraat 153, 8000 Brugge
Lees meer