Overslaan en naar de inhoud gaan
Cactus Muziekcentrum
Cultuur en muziek Indoor

Cactus is een professioneel muziekcentrum met aandacht voor een grote diversiteit aan niet-klassieke muziek. Van roots, rock en indie over dub, jazz en hiphop tot singer-song, pop en elektronica. En alles daar tussenin. In haar werking staat de kunstenaar centraal, steeds binnen bredere maatschappelijke evoluties en thema’s als globalisering en migratie, technologische innovatie, wijzigende sociale relaties, ecologie en duurzaamheid.

De muziekclub op het Kanaaleiland in het zuiden van de stad is de vaste uitvalsbasis van Cactus Muziekcentrum. Met een concertzaal (Cactus Club - capaciteit 700 personen), een podiumcafé (Cactus Café - capaciteit 150 personen) dat nieuw nationaal en internationaal talent een podium geeft en een open repetitieruimte komt elke muziekliefhebber er aan zijn trekken. Maar het is meer dan dat. Het muziekcentrum wil vooral een open huis en creatieve hub zijn waar muzikanten zich thuis voelen.

Cactus Muziekcentrum is ook de organisatie achter het jaarlijkse Cactusfestival in het Minnewaterpark, dat traditioneel doorgaat in het tweede weekend van juli. 

Openingsuren

Bezoek op afspraak. Dat kan binnen de bovenvermelde uren, of je spreekt een tijdstip af in onderling overleg met de ondernemer.

Voorzieningen

Toegankelijkheid

Aangepast toilet zelfstandig toegankelijk
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang zelfstandig toegankelijk

Andere voorzieningen

Bar of café
Groepen toegelaten
Meertalig personeel
Wifi (gratis)

Locatie

Bargeweg 10, 8000 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Dichtstbijzijnde parking:
Parking Centrum-Station

Cactus Muziekcentrum

Bargeweg 10, 8000 Brugge

Vaak gecombineerd met

Mirage Festival - VLAMINGO - Nela Deleu

Mirage Festival - VLAMINGO - Nela Deleu

Nederlandstalig
Festival
Theater
Via een persoonlijk en herkenbaar liefdesverhaal schetst Nela Deleu, afkomstig Sarajevo, de weg die ze aflegt om ‘Vlaming’ te worden....
Lees meer