nl

Een ballonvaart met Up Ballooning boven UNESCO Werelderfgoedstad Brugge is een beleving die je altijd bij blijft. Samen met de crew en andere passagiers maak je op de opstijglocatie zelf de ballon klaar voor de vlucht, waarna je minstens één uur boven Brugge vaart. In alle rust ervaar je de romantiek van de stad vanuit een heel ander perspectief en bewonder je het middeleeuwse stratenpatroon en de architectuur, met blikvangers als het moderne Concertgebouw Brugge en het Belfort op de Markt. Al van ver te herkennen. Na de landing sluit je in stijl af met champagne en ontvang je een exclusief vaarcertificaat als uniek aandenken. Je kan een ballonvaart boeken vanaf 5 tot 10 personen, maar ook wanneer je met minder bent kan je terecht bij Up Ballooning voor een VIP vaart. 

Naar pdf

Tijdsinformatie

van 01-01-2022 tot 31-12-2022
maandag open (enkel op afspraak)
dinsdag open (enkel op afspraak)
woensdag open (enkel op afspraak)
donderdag open (enkel op afspraak)
vrijdag open (enkel op afspraak)
zaterdag open (enkel op afspraak)
zondag open (enkel op afspraak)
Uitsluitend op verzoek dagelijks mogelijk. De ballonvaarten vinden plaats bij zonsopgang en 2 uur vóór zonsondergang. Ballonvaren is afhankelijk van de windrichting. Wanneer je een avondvaart boekt, wordt je op de dag zelf tussen 13.00u en 14.00u verwittigd of je vlucht doorgaat. Voor een ochtenvaart wordt je de avond voordien gebeld. Op dat moment worden in onderling overleg ook concrete afspraken gemaakt over waar en hoe laat er verzameld wordt. Check de Up Ballooning website voor de meest actuele informatie.

Prijsinformatie

Individuelen

Volwassenen € 145,00
Prijs inclusief après-ballon met champagne op het landingsterrein, een exclusief vaartcertificaat als aandenken en verzekering. Raadpleeg de Up Ballooning website voor de meest actuele informatie.
Betaalmogelijkheden

Maestro, Mastercard, Visa

Locatie

Stationsplein 1 , Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde bushalte 500041 Brugge Station perron 1
dichtstbijzijnde station Brugge
dichtstbijzijnde publieke parking Station, Buiten Begijnenvest
dichtstbijzijnde fietsknooppunt Boeveriepoort
Omgeving stadsrand
wegbeschrijving Ballonvaren is afhankelijk van de windrichting. De opstijglocatie is pas kort op voorhand geweten. In Brugge wordt je door Up Ballooning opgehaald aan het station, waarna je naar de opstijglocatie wordt gebracht. 

Locatie

Toegankelijkheid
  • Uitbating gedeeltelijk toegankelijk Uitbating gedeeltelijk toegankelijk
    De personen die meevaren moeten een uurtje kunnnen rechtstaan in de mand