Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens Triënnale Brugge wordt de door UNESCO erkende binnenstad van Brugge het decor voor tijdelijke installaties van hedendaagse kunst en architectuur.

Dit jaar geven 12 kunstenaars en architecten invulling aan het thema 'Spaces of Possibility'. Met hun monumentale installaties verbinden ze verschillende stadsdelen, tonen ze nieuwe manieren van ruimtegebruik en nodigen ze je uit om schoonheid te ontdekken op plekken die vaak over het hoofd worden gezien.

  
 

Bezoek en beleef Triënnale Brugge 2024

Triënnale Brugge 2024 bezoeken en beleven kan op verschillende manieren. Te voet of op de fiets. Op eigen houtje, of onder begeleiding van een deskundige Triënnale Brugge-gids. Wat jouw voorkeur ook geniet: verdwaal, ontdek, doe inspiratie op en laat je verwonderen door hoe het óók kan, in Brugge.

TRIBRU24 | Norell/Rodhe – Raamland

Begeleide rondleidingen

Laat je door een gids leiden langs de werken van Triënnale Brugge 2024 en dompel je onder in de wereld van hedendaagse kunst en architectuur.
Lees meer
Wandelen in Brugge - Jan Darthet

Op eigen houtje

Triënnale Brugge bezoeken op eigen tempo kan natuurlijk ook. Beleef Triënnale Brugge op jouw ritme.
Lees meer
Triënnale Brugge 2024 - Zicht vanuit de lucht op Brugge

Partnerprogramma’s

Vier lokale cultuurpartners stellen een eigen programma voor met het thema van Triënnale Brugge 2024 als rode draad. Ontdek het hier.
Lees meer

  

Meer beleven in Brugge

Welkom in UNESCO Werelderfgoedstad Brugge. Een bezoek aan onze stad is een gemoedelijke ontdekkingstocht die je gegarandeerd bijblijft en waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. We tonen graag wat je zoal kan bezoeken om je een volle dag plezier, een boeiende middag of een gezellig avondje uit in Brugge te bezorgen.

Imagine Bruges | Erfgoed

Altijd iets te beleven: cultuur, erfgoed en natuur

Brugge is een veelzijdige stad met oog voor verleden, heden en toekomst. Er wacht je een brede waaier aan musea en bezienswaardigheden om te ontdekken.
Lees meer
210813_JAN9471-bewerkt©jandarthet.jpg

Overnachten in Brugge

Neem de tijd om de stad volop te beleven en blijf overnachten in Brugge. Vind een slaapplaats volgens je eigen voorkeuren en budget. Ontdek de mogelijkheden.
Lees meer
Eten en drinken in Brugge

Eet- en drinkadressen in Brugge

Van bruin café tot cocktailbar en van hippe ontbijtplek tot (sterren)restaurant: in Brugge zit je goed. Ontdek de smakelijke troeven van de stad.
Lees meer

  

Laat je inspireren

Behoefte aan inspiratie? Hier gieten we originele to do’s in Brugge in verrassende lijstjes, sommen we onze favorieten op of geven we je een inkijk in ons rijk cultureel aanbod. Kies je favoriete thema en laat je inspireren door onze tips.

Markt Brugge

Top 12 bezienswaardigheden in Brugge

Zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Brugge? We zetten de belangrijkste bezienswaardigheden voor je op een rijtje.
Lees meer
Concertgebouw

Hedendaagse kunst en architectuur in Brugge

Hedendaagse kunst en architectuur floreren in Brugge. To the point, beroerend, verbindend. Beleef hedendaagse tijden in een eeuwenoude stad.
Lees meer
Museum Sint-Janshospitaal

Musea Brugge

Met haar stedelijke musea heeft Brugge heel wat te bieden voor de cultuur- en kunstliefhebber. Ontdek het aanbod en trek zelf op verkenning.
Lees meer

  

Zicht op O.L.V. Kerk vanaf Bonifaciusbrug in Brugge

Jouw bezoek aan Brugge op maat

Bereid je bezoek aan Brugge voor, doe inspiratie op, maak een lijstje met favorieten aan en deel je gepersonaliseerde verblijf in onze stad met familie en vrienden.