nl

Vaker de fiets nemen heeft heel wat voordelen: het is gezond, gezellig, goed voor het milieu en de portemonnee én… het maakt gelukkig. Bovendien kom je met de fiets op heel andere plekken dan wanneer je de auto gebruikt, ideaal dus om een stad als Brugge en haar omgeving te ontdekken. Ga eens museumhoppen per fiets of rij kriskras doorheen Brugse stadswijken. Ongestoord erop uit buiten de binnenstad kan ook. Aan de hand van fietsnetwerkkaarten met knooppunten en bewegwijzerde (thema)routes kan je op avontuur in de Brugse regio en langs de Kust. Liever een fietstocht met begeleiding? Geen enkel probleem. En na een dag vol fietsplezier ’s avonds heerlijk overnachten in een fietsvriendelijk logies. Dat is een citytrip die op wieltjes loopt.

 • Fietsen in de stad

  Als je even buiten de begane paden wil gaan, dan is de fiets het ideale vervoermiddel om Brugge te verkennen.

 • Fietsen in het Brugse Ommeland

  Het Brugse Ommeland is de groene regio rond Brugge. Hier tikt de klok net iets trager en primeert het goede leven.

 • Fietsen aan De Kust

  De Kust verleidt keer op keer. Van De Panne tot Knokke-Heist, met Zeebrugge ertussenin.

 • Icoonroutes en meer

  Wie het graag wat grootser aanpakt, kan op pad met een van de Vlaamse Icoonroutes of zelfs buiten de Belgische grenzen kijken, met Europese fietsroutes.

 • Begeleide fietstochten

  Met een welbespraakte fietsgids sla je twee vliegen in één klap. Je rijdt zeker nergens verloren én steekt iets op van je bezoek. Win-win.

 • Geen eigen fiets ter beschikking tijdens je bezoek? Geen nood, voor het huren van een tweewieler kan je terecht bij een van deze fietsverhuurpunten.

 • Fietstaxi
  vandaag: open

  Een fietstaxi brengt je op ecologische wijze naar je bestemming.

Boek je verblijf