Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandaag trekt storm Louis over onze provincie. Het KMI voorspelt een krachtige wind (5-6 Beaufort) en aan de kust zelfs een zeer krachtige tot stormachtige wind (7-8 Beaufort). De meest intense windstoten mogen we verwachten in de late namiddag en vooral deze avond. Lees meer >

Zwanen op de Reien

Op city trip naar Brugge? We begrijpen dat je jouw vakantie goed wil voorbereiden. Daarom bundelen we hier alle praktische info. Je doet handige tips & tricks op en krijgt een antwoord op praktische vragen, zoals hoe naar Brugge reizen, waar je wagen parkeren buiten en in het centrum, hoe je het openbaar vervoer gebruikt, … Aangevuld met nuttige publicaties, interessante nieuwtjes en de gegevens van onze toeristische infokantoren heb je alles in handen om je bezoek prima te plannen.

Openbaar Vervoer

Reizen naar en in Brugge

Je geslaagd verblijf in Brugge begint met een onbezorgde reis. Ook in de stad beweeg je je graag vlot voort. Vind alle info over mobiliteit en bereikbaarheid.
Lees meer
Toegankelijkheid Brugge

Brugge als toegankelijke reisbestemming

We houden van Brugge en die liefde delen we graag met iedereen. Daarom bouwen we hard aan een toegankelijke stad voor elke bezoeker.
Lees meer
210825_JAN2083-bewerkt©jandarthet.jpg

Praktische info

Met je reis naar Brugge in het vooruitzicht heb je wellicht enkele vragen. Om je te helpen bij het plannen van je reis, zetten we hier alvast heel wat praktische info op een rijtje.
Lees meer
Parking

Parkeren in Brugge

Alles over parkeren in Brugge: randparkings in de stadsrand, centrumparkeren ondergronds of bovengronds, gratis of betalend, ...
Lees meer
220621_JAN9014©jandarthet.jpg

Toeristische infokantoren

Een verblijf in Brugge gepland en nood aan wat tips? Kom langs in onze infokantoren waar je aan het goede adres bent voor informatie over het toeristisch en museaal aanbod, sightseeing, shopping, gastronomie, activiteiten en veel meer.
Lees meer
Header Downloads

Download handige info

Van plattegronden tot infobrochures: je downloadt ze in enkele klikken op de website van Visit Bruges. Doe er vooral je voordeel mee!
Lees meer