Overslaan en naar de inhoud gaan
Oooh! Brugge

Cultuur, van Van Eyck tot Concertgebouw

De Vlaamse Primitieven, het wereldbefaamde Concertgebouw, een resem toptentoonstellingen, .... Hoogstaande cultuuropties in overvloed, maar net zo goed pik je een gezellig pleintjesconcert mee met de locals, ga je picknicken in een museumtuin en bewonder je wat street art die toevallig op je pad komt. Of je de dingen nu groot of klein ziet, graag op voorhand plant of alles op je laat afkomen, Brugge serveert ook op cultuurvlak voor elk wat wils.
 

Museum Sint-Janshospitaal

Musea Brugge

Met haar stedelijke musea heeft Brugge heel wat te bieden voor de cultuur- en kunstliefhebber. Ontdek het aanbod en trek zelf op verkenning.
Lees meer
Imagine Bruges | Erfgoed

Altijd iets te beleven: cultuur, erfgoed en natuur

Brugge is een veelzijdige stad met oog voor verleden, heden en toekomst. Er wacht je een brede waaier aan musea en bezienswaardigheden om te ontdekken.
Lees meer
Madonna met kanunnik Joris van der Paele

De Vlaamse primitieven

In Brugges Gouden Eeuw, de 15de eeuw, regeerden de schone kunsten. Klinkende namen als Jan van Eyck en Hans Memling vestigden zich in de stad.
Lees meer
Oog in Oog met de Dood

Tentoonstellingen Musea Brugge

Musea Brugge is een grote naam binnen de internationale museumwereld en staat garant voor een divers palet aan tentoonstellingen en collectiepresentaties.
Lees meer
Concertgebouw

Hedendaagse kunst en architectuur in Brugge

Hedendaagse kunst en architectuur floreren in Brugge. To the point, beroerend, verbindend. Beleef hedendaagse tijden in een eeuwenoude stad.
Lees meer