Overslaan en naar de inhoud gaan
Oooh! Brugge

Wereldberoemde klassiekers én verborgen parels

Wereldbefaamde stadszichten én kleine, te ontdekken hoekjes. De imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk in avondlicht bewonderen en in het stille Begijnhof tot rust komen. Slenteren langs die heerlijke Vesten, romantische plekjes ontdekken of op tal van groene oases botsen? Groots of intiem, Brugge bedient je op je wenken. Logisch dus dat je blijft logeren.
 

Markt Brugge

Top 12 bezienswaardigheden in Brugge

Zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Brugge? We zetten de belangrijkste bezienswaardigheden voor je op een rijtje.
Lees meer
Koningin Astridpark

Groene plekjes in Brugge

In de Brugse parken en langs de Vesten kom je helemaal tot rust. Ontdek de mooiste groene plekjes in en rond de binnenstad.
Lees meer
Kussend koppel aan Minnewater in Brugge

De meest romantische plekken in Brugge

Brugge is een van de meest romantische steden ter wereld. Daar zitten deze charmante plekken ongetwijfeld voor iets tussen. Proef de liefde!
Lees meer
Pottenmakersstraat

Verborgen parels in Brugge

Verrassende plekjes in de stad geven Brugge meer kleur. Wijk af van de gekende paden en ga op ontdekking.
Lees meer
Virtual Bruges

Brugge in 360°

Ontdek Brugge virtueel in volle glorie met een 360°-rondleiding langs ruim 25 locaties in de binnenstad.

Eiermarkt

Pleinen en straten vol verhalen

Hobbelende kasseien, kronkelende steegjes en weidse pleinen. Verassende locaties en publieke trekpleisters vertellen hun eigen verhaal.
Lees meer
Bonifaciusbrug

Bruggen die de stad verbinden

Zeg je water, dan zeg je bruggen. En die heeft Brugge in overvloed. Van charmant en klein tot hypermodern en indrukwekkend. Ontdek ze hier.
Lees meer
Koets in Brugge

Sightseeing: Brugge ontdekken zoals jij wil

Ben je voor het eerst in Brugge en weet je niet wat eerst te zien? Of ken je de stad al op je duimpje en wil je er nog meer over weten? Ontdek Brugge zoals jij het wil, op je eigen tempo of met gids.
Lees meer