nl

Magdalenazaal (MaZ)

Door zijn black box-architectuur leent de MaZ zich uitstekend voor allerhande evenementen. Cultuurcentrum Brugge en Cactus Muziekcentrum organiseren hier pop- en rockconcerten, met zowel grote namen als intiem clubtalent. Maar ook theater-, circus- en dansartiesten vinden hier een platform. En dan zijn er nog de kinder- en familievoorstellingen die geregeld op de agenda staan. Raadpleeg de website van Cultuurcentrum Brugge voor het programma.

Naar pdf
Best of Bruges Deal

Boek een verblijf van minstens 2 nachten in Brugge en geniet van de exclusieve gratis Best of Bruges Deal ter waarde van 50 euro!

  Meer informatie >  

Tijdsinformatie

van 01-01-2021 tot 31-12-2021
maandag open
dinsdag open
woensdag open
donderdag open
vrijdag open
zaterdag open
zondag open
Ticketlijn Cultuurcentrum Brugge (+32 50 44 30 60): dinsdag t/m vrijdag, 13.00-17.00u, gesloten van 1 juli t/m 15 augustus en op feestdagen. Check de website van de Cultuurcentrum Brugge voor de meest actuele informatie.

Prijsinformatie

Individuelen

Ticketprijzen zijn democratisch en variëren naargelang de voorstelling. Bekijk het aanbod op de website van Cultuurcentrum Brugge.

Locatie

Magdalenastraat 27 , Brugge
routebeschrijving

Locatie

Toegankelijkheid
  • Uitbating gedeeltelijk toegankelijk Uitbating gedeeltelijk toegankelijk
    Op de verschillende locaties van Cultuurcentrum Brugge zijn een aantal plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Online tickets kopen voor deze voorbehouden plaatsen is niet mogelijk. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, reserveer je best tijdig. Reserveren is noodzakelijk. Je kan hiervoor telefonisch contact nemen met het bespreekbureau van Cultuurcentrum Brugge. Voorafgaand aan de voorstelling begeleidt een medewerker je naar je plaats.
  • Toiletten toegankelijk Toiletten toegankelijk
Faciliteiten
  • Bar Bar
  • Wifi (draadloos internet) Wifi (draadloos internet)
  • Gratis toiletbezoek Gratis toiletbezoek