nl

Local Love

Winkeladressen die je niet mag missen! Ontdek hier een fijne selectie van authentieke adresjes buiten de platgetreden paden waar ook locals  graag en vaak komen: van gevestigde speciaalzaken die al minstens 2 jaar door gepassioneerde lokale ondernemers worden gerund tot originele, creatieve Brugse makers. Kwestie van de thuisblijvers te verrassen met een origineel of handgemaakte cadeau!

Ontdek de ‘Local Love’ winkels
Naar pdf

Zoeken binnen de blog inhoud

StoryBlog - feed

Het adresboekje van Djamil Zenasni

Djamil Zenasni is geboren in Oran (Algerije), via Frankrijk eerst in Brussel beland, sinds 1985 woont Djamil in Brugge. Hier is zijn adresboekje.

Het adresboekje van Mirna Hidalgo

Mirna Hidalgo is geboren en getogen in Argentinië en dankzij de liefde in Brugge beland. Hier is haar adresboekje.

Het adresboekje van Ayako Ito

Ayako Ito is geboren in Tokyo, trok in 1998 naar Antwerpen om zich in 2017 in Brugge te vestigen. Hier is haar adresboekje.

Het adresboekje van Till-Holger Borchert

Till-Holger Borchert woont in Brussel, algemeen directeur van Musea Brugge, hoofdconservator van het Groeningemuseum en auteur van talloze boeken over de Vlaamse primitieven. Dit jaar is hij samen met Michel Dewilde curator van de Triënnale 2018. Hier is zijn adresboekje.

Het adresboekje van Sonia Papili

Sonia Papili woont sinds 2006 in Brugge. Sonia is geologe bij het ministerie van Defensie én toeristische gids in Brugge. Hier is haar adresboekje.

Social media Wall - Recent post