nl

Beau Séjour

Beau Séjour

Zeebrugge, trotse gaststad voor Beau Séjour 2

Zeebrugge: gekend om zijn eindeloos strand en rustige natuur.
Vermaard om zijn uitstekende gastronomie en authentieke visserscafés.
Bekend om zijn wereldhaven met rijke geschiedenis, … en nu ook beroemd dankzij Beau Séjour.

In het tweede seizoen mag Maurice Teirlinck, een gewezen marinecommandant, uitpluizen waarom hij hier nog steeds ronddwaalt en niet in vrede kan rusten.

Het verhaal speelt zich af in een volledig nieuwe omgeving, met nieuwe personages en een andere verhaallijn. De plaats delict dit seizoen? Die heet nog steeds Beau Séjour, maar is dit keer de naam van een zeilboot in plaats van een hotel. Het oog van de scenaristen viel op Zeebrugge als hoofdlocatie voor de opnames. Met een zomerse, kleurrijke look oogt de serie als een oprechte liefdesverklaring aan de Brugse badplaats. Ontdek hier de verschillende filmlocaties in Brugge, Lissewege en Zeebrugge.

Ontdek hier de verschillende filmlocaties van Beau Séjour in Brugge, Lissewege en Zeebrugge.

Cast verklaart liefde aan Zeebrugge

De Mensen, het productiehuis achter de reeks, levert hiermee opnieuw een spannende whodunnit met een twist af. Ook wist men een topcast te strikken voor het nieuwe seizoen. Naast Gène Bervoets, die de hoofdrol voor zijn rekening neemt, herkennen we ook nog Lize Feryn, Emilie De Roo, Katelijne Verbeke, Greet Verstraete, Tom Vermeir, Sam Louwyck, Titus De Voogdt en Janne Desmet.

Door de ogen van deze grotendeels West-Vlaamse cast krijgen we een blik op de veelzijdigheid van de Brugse badstad. We polsten bij een aantal van de acteurs naar hun liefde voor Zeebrugge. Lees hier hun ode aan de badstad.

Beau Séjour - Interviews met de acteurs

Zelf op onderzoek in Zeebrugge

Wil je nog even nagenieten of zelf op onderzoek gaan in Zeebrugge? Download dan hier de Beau Séjour moviemap die aan de hand van een fietsroute die de verschillende locaties op Brugs grondgebied met elkaar verbindt. Een printversie van deze kaart is gratis verkrijgbaar in de infokantoren van Visit Bruges (Zeebrugge, Station, ’t Zand, Markt). De volledige fietsroute is tussen de 25 à 30 km lang, afhankelijk van waar je met de route start, want inpikken kan vanuit meerdere locaties. Via de fietsknooppunten kun je zelf bekijken hoe lang je fietstocht wordt, zet ze hier uit op een kaart om de lengte van je tocht in te schatten.

Download hier de Beau Séjour Moviemap