nl

Zeebrugge

Zeebrugge, door het Boudewijnkanaal met de historische moederstad Brugge verbonden, is een toekomstgerichte haven- en badstad. Wereldhaven, familiale badplaats én ‘hoofdstad van de vis’; dat is Zeebrugge in een notendop.

Brugge-Bad heeft een eindeloos breed strand, een dijk op mensenmaat en een trein die pal naast dat strand stopt. Het is officieel het grootste strand van de kust en de enige badplaats waar je overal gratis kan parkeren. Je komt hier dan ook om te genieten van een strand dat er nog steeds uitziet zoals elk strand hoort te zijn, puur en zuiver. Een zee van ruimte waar elk zijn eigen plek vindt.

De oude vissershaven heeft nog niets aan sfeer moeten inboeten. In de authentieke visserscafés worden nog garnalen geserveerd bij je pint en kan je genieten van een aanstekelijke volksambiance. Elegante kwaliteitsrestaurants en hippe brasseries zorgen er voor een hoogstaand gastronomisch aanbod op maat van elk budget.

Daarnaast biedt Zeebrugge ook allerhande attracties en bezienswaardigheden,zoals het Maritiem Themapark Seafront, havencruises met de passagiersboot Zephira, geleide havenbezoeken met bus en boot of wandelingen door natuurgebied De Fonteintjes.

Naar pdf
Boek je verblijf