nl
Frans - Belgisch
GaultMillau 13/20

Jan Supply was al in heel wat sterrenkeukens aan de slag en doet nu zijn eigen ding in Goesepitte 43. Geen bistro, geen brasserie, wel lekkere eigentijdse kost met een hoofdrol voor de Mibrasa, een houtskooloven die de natuurlijke aroma’s van de ingrediënten beklemtoont. Of grillen voor gastronomen. 

Naar pdf
Bruges Summer Deal

Boek een verblijf van minstens 2 nachten in Brugge en geniet van de exclusieve gratis Summer Deal ter waarde van 50 euro!

  Meer informatie >  

Tijdsinformatie

vanaf 01-12-2018
maandag 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u
dinsdag 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u
woensdag gesloten
donderdag 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u
vrijdag 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u
zaterdag 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u
zondag gesloten

Prijsinformatie

Richtprijzen
dagschotel (excl. drank) van € 29.00

Locatie

Goezeputstraat 43 , Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde publieke parking Centrum 't Zand, 't Zand

Locatie

Labels
  • GaultMillau GaultMillau
Chef: Jan Supply

Contactinformatie