Goesepitte 43
Frans - Belgisch
GaultMillau
13/20
Jan Supply was al in heel wat sterrenkeukens aan de slag en doet nu zijn eigen ding in Goesepitte 43. Geen bistro, geen brasserie, wel lekkere eigentijdse kost met een hoofdrol voor de Mibrasa, een houtskooloven die de natuurlijke aroma’s van de ingrediënten beklemtoont. Of grillen voor gastronomen.
Tijdsinformatie
vanaf 01-12-2018maandag | 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u |
---|---|
dinsdag | 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u |
woensdag | gesloten |
donderdag | 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u |
vrijdag | 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u |
zaterdag | 12:00 - 13:30 u / 18:30 - 21:30 u |
zondag | gesloten |
Prijsinformatie
Richtprijzendagschotel (excl. drank) | van € 29.00 |
---|
Locatie
Goezeputstraat
43
, Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde publieke parking | Centrum 't Zand, 't Zand |
---|
Locatie
Labels
Chef:
Jan Supply
-
GaultMillau
Contactinformatie
- telefoon +32 50 66 02 23
- e-mail info@goesepitte43.be
- website http://www.goesepitte43.be