Overslaan en naar de inhoud gaan
Rûte
Kamergerelateerde logies Romantisch Hip & trendy

Welkom bij Rûte, een bed-no-breakfast met een bohemian touch.

Kom volledig tot rust in een van onze comfortabele gastenkamers na een geweldige dag in Brugge.

Ons 100 jaar oude huis bevindt zich in Assebroek, net buiten het historische centrum van Brugge. Alles wat je nodig hebt om je bezoek aan Brugge compleet te maken vind je op wandel- of fietsafstand: lekkere ontbijt-, brunch-, en lunchbars, heerlijke restaurants, gezellige cafeetjes en uiteraard de unieke en prachtige hoogtepunten van Brugge.

Er zijn 2 privékamers voor gasten: kamer 1 'Vidimus' & kamer 2 'Carton'. In elke kamer is er een private badkamer met toilet, lavabo, ruime inloopdouche en gratis duurzame douchegel, shampoo en conditioner.

Om de dag goed te starten, beschikt elke kamer over een Nespresso-machine & waterkoker. Zo kun je rustig ontwaken met een heerlijke kopje koffie/thee.

Check onze socials (Insta, FB) & ontdek meer over Rûte >>> rute_bednobreakfast_brugge

| FIETSEN |
Fietsen (gehuurd of privé) kunnen veilig gestald worden in onze garagepoort. Onze eigen fietsen staan hier ook. Laat het ons weten op voorhand als je graag gebruik maakt van deze gratis dienst. 

| PARKEREN |
Net om de hoek in de 'Daverlostraat' (vanaf nummer 155 en meer) of de 'Herve Stalpaertstraat' is er een gratis en vrije parkeerzone.

In onze straat geldt een 'blauwe parkeerzone'. Bezoekers kunnen er met een blauwe parkeerschijf max. 4 uur parkeren, elke dag (ook op zon- en feestdagen) tussen 9 u. en 18 u. Ideaal om je bagage in- en uit te laden. Geen zorgen als je niet beschikt over een blauwe parkeerschijf. Je mag er een van ons lenen tijdens je verblijf.

Voorzieningen

Totaal aantal kamers: 2

Andere voorzieningen

Fietsenstalling (op aanvraag) (gratis)
Gemeenschappelijke ruimtes
Privé badkamer
Waterkoker
Thee- en koffiefaciliteiten
Privékamer
Rookvrije kamers
Persoonlijk inchecken
Ventilator
Koelkast
Wifi (gratis)

Locatie

GULDEN-PEERDENSTRAAT 127, 8310 Brugge

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Rûte

GULDEN-PEERDENSTRAAT 127, 8310 Brugge

Sfeerbeelden

Vaak gecombineerd met