Overslaan en naar de inhoud gaan

Een romantisch weekend voor twee of vakantie met de hele familie? Gezellig op stap met vrienden of avontuurlijk solo? Logeren in Brugge doe je helemaal volgens je eigen voorkeuren en budget. In karaktervolle boetiekhotels, chique sterrenhotels, levendige jeugdherbergen, charmante B&B’s of een ruime vakantiewoning. Logeeropties bij de vleet. Door in de stad te overnachten, ervaar je Brugge pas echt in al zijn facetten. Van het vroege ontwaken van het historische centrum tot de zonsondergang over de Brugse reitjes.

Waar wacht je nog op? Beleef Brugge in avondmodus en maak hier je keuze uit logies met een erkenning van Toerisme Vlaanderen.

Switch to map view image
0 resultaten gevonden
Culinair genieten op de Burg in Brugge

Insider Tips

Niemand kent Brugge zo goed als de mensen die er wonen, werken of vaak komen. Brugse insiders testen en tippen heel wat adressen voor je.

Verblijfsbelasting

Stad Brugge heft een verblijfsbelasting voor kamer-gebonden logies (hotels, gastenkamers, hostels) van 3,75€ (exclusief BTW) en voor terrein-gebonden logies (camping en kampeerautoterrein) 1,5€ (exclusief BTW) per persoon per nacht. 

Deze belasting is niet van toepassing op vakantiewoningen die forfaitair worden belast. Kinderen onder de 18 jaar worden vrijgesteld van de belasting. Indien het logies BTW-plichtig is en ervoor opteert om de toeristenbelasting afzonderlijk aan de klant door te rekenen, wat internationaal gangbaar is, dan zal de belasting met BTW (momenteel 6%) worden vermeerderd.