Overslaan en naar de inhoud gaan
Eten en drinken in Brugge

Je bezoek aan Brugge helemaal compleet maken? Dat doe je met een warme slaapplaats en lekker gevulde maag. De stad verwent je smaakpapillen, van heerlijk eenvoudig tot buitengewoon culinair. Liefhebber van bier? Proef lokale bieren in een authentieke kroeg of zelfs rechtstreeks bij de brouwer. En na een dag vol ontdekkingen heb je natuurlijk een moment nodig om je batterijen op te laden. Droom weg tijdens een heerlijke overnachting in Brugge. Zo hoef je niets van de stad te missen.

Eten en drinken in Brugge

Eet- en drinkadressen in Brugge

Van bruin café tot cocktailbar en van hippe ontbijtplek tot (sterren)restaurant: in Brugge zit je goed. Ontdek de smakelijke troeven van de stad.
Lees meer
210813_JAN9471-bewerkt©jandarthet.jpg

Overnachten in Brugge

Neem de tijd om de stad volop te beleven en blijf overnachten in Brugge. Vind een slaapplaats volgens je eigen voorkeuren en budget. Ontdek de mogelijkheden.
Lees meer
Imagine Bruges | Gastronomie

Lokale brouwerijen in Brugge

Bierfanaten zijn in Brugge aan het goede adres en proeven doe je niet alleen in de bars en cafés, maar ook in de brouwerijen.
Lees meer
Gastronomie in Brugge

Flavourite Bruges

Vers lekkers uit de Noordzee, het eerste culinaire festival van België en nog heel wat andere smaakmakers geven Flavourite Bruges vorm. Ontdek ze allemaal.
Lees meer
Het Lekkere Westen

Het Lekkere Westen

Laat je een jaar lang inspireren hoe je Brugge op een culinaire manier kan beleven tijdens een daguitstap of meerdaagse trip!
Lees meer
Culinair genieten op de Burg in Brugge

Insider tips

Niemand kent Brugge zo goed als de mensen die er wonen, werken of vaak komen. Brugse insiders testen en tippen heel wat adressen voor je.