nl

Concertgebouw

Dit internationale muziek- en kunstencentrum is een van de '1001 buildings you must see before you die'. Hier krijg je het beste van de hedendaagse dans en klassieke muziek te zien en te horen. De imposante Concertzaal (1289 plaatsen) en intieme Kamermuziekzaal (322 plaatsen) worden geroemd vanwege hun uitstekende akoestiek. In het Concertgebouw kun je bovendien diverse hedendaagse kunstwerken bewonderen. Neem overdag een kijkje achter de schermen, dankzij Concertgebouw Circuit

Naar pdf

Tijdsinformatie

van 01-01-2020 tot 31-12-2020
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag open
donderdag open
vrijdag open
zaterdag open
zondag open
uitzonderlijk gesloten
 • 1 januari 2020
 • 25 december 2020

Prijsinformatie

Individuelen

De ticketprijzen staan vermeld bij elke voorstelling. Concerten en dansvoorstellingen hebben een verschillend zaalplan, zo kan de prijs van je ticket nog beter afgestemd worden op de kwaliteit van je plaats in de zaal. Er zijn verschillende kortingstarieven, eveneens vermeld bij elke voorstelling.
Betaalmogelijkheden

American Express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa, Andere betalingsmogelijkheden

Verkooppunten Online: www.concertgebouw.be Infokantoor 't Zand (Concertgebouw): maandag t/m zaterdag, 10.00-17.00u; op zon- en feestdagen, 10.00-14.00u.  Inkomhal Concertgebouw: woensdag t/m zaterdag, 14.00-18.00u en zondag, 10.00-14.00u, met uitzondering van sluitingsdagen Concertgebouw Circuit. Telefonisch: ticketlijn +32 70 22 12 12 (€ 0,30/minuut), bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 14.00-17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. 

Locatie

't Zand 34 , Brugge
routebeschrijving
dichtstbijzijnde bushalte 502079 Brugge 'T Zand perron 2
dichtstbijzijnde station Brugge
dichtstbijzijnde publieke parking Centrum 't Zand, 't Zand
dichtstbijzijnde fietsknooppunt Boeveriepoort
wegbeschrijving Trein en bus: het Concertgebouw ligt in het Koning Albertpark, op 10 minuten wandelen van het treinstation. Naast het Concertgebouw vind je het busstation ‘t Zand. Diverse bussen van De Lijn rijden tussen het station en het Concertgebouw. Fiets: onder ‘t Zand is een gratis ondergrondse fietsenstalling. Je vindt de ingang naast het Concertgebouw, in de richting van Sint-Jan in de Meers. Auto: vanaf de autosnelweg E40 neem je afrit 8 Brugge. Blijf de N31 volgen en neem dan de afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ Sint-Jan’. Blijf rechtdoor rijden tot je afrit voor de ondergrondse parking ‘Centrum-‘t Zand’ ziet. Deze betaalparking bevindt zich onder het Concertgebouw. De betaalparking ‘Centrum-Station’ bevindt zich op 10 minuten wandelen van het Concertgebouw, aan de centrumkant van het treinstation. Wie hier parkeert kan op vertoon van het parkingticket gratis gebruikmaken van busvervoer van en naar het Concertgebouw (max. 4 personen per wagen).
Concertgebouw is een filmlocatie.

Locatie

Toegankelijkheid
 • Uitbating gedeeltelijk toegankelijk Uitbating gedeeltelijk toegankelijk
  Het Concertgebouw en In&Uit Brugge zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de Concertzaal zijn speciale plaatsen beschikbaar: vraag ernaar bij je ticketreservering via de ticketlijn of aan de balie.
 • Toiletten toegankelijk Toiletten toegankelijk
Faciliteiten
 • Bar Bar
 • Lift Lift
 • Wifi (draadloos internet) Wifi (draadloos internet)
 • Restaurant Restaurant
 • Gratis toiletbezoek Gratis toiletbezoek
 • Kinderspeelgoed Kinderspeelgoed
 • Toegankelijk voor kinderwagens Toegankelijk voor kinderwagens
 • Luiers verversen Luiers verversen
 • Borstvoeding Borstvoeding