nl

Cactusfestival 2023

Brugge maakt zich stilaan op voor de komst van internationale helden als The Libertines, Madrugada, The Vaccines, Kurt Vile & The Violators, Goldband, Merol en vele anderen. Ook de Belgen zijn goed vertegenwoordigd op dit fijne festival in het feeërieke Minnewaterpark: o.a. Tamino, Goose, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Haunted Youth en Slow Crush hebben hun komst bevestigd en zullen er volwaardige concertsets spelen op één en hetzelfde podium. Geen hartverscheurende dilemma’s dus op Cactusfestival.

Tijdens de pauzes kan je je honger stillen op de Bazaar, een foodmarket met een uitgebreid aanbod aan lekkernijen uit alle uithoeken van de wereld, gaande van Italiaans over Vietnamees tot Mexicaans. Even toe aan ontspanning? Dat kan op Cactus Oasis. Geniet van een drankje aan de oevers van het Minnewater, terwijl de kids heerlijk ravotten op de installaties van Bolwerk. Of toch liever de (dans)beentjes strekken? ’s Avonds wordt de Oasis omgetoverd tot the party place to be, de plek waar onze platendraaiers de meest funky danshits op je afvuren. Laat die zomer maar komen!

Het 40ste Cactusfestival op 7, 8 en 9 juli 2023 in het Brugse Minnewaterpark. Het volledige programma en meer info op www.cactusfestival.be.

Naar pdf

Andere top evenementen

Tijdsinformatie

Openingstijden

  • vr 7 juli 2023 16:00 tot ma 10 juli 2023 01:00

Prijsinformatie

Individuelen

Volwassenen € 80,00

Locatie

Brugge
routebeschrijving

Contactinformatie