Overslaan en naar de inhoud gaan
Triënnale Brugge 2024
Gratis Kindvriendelijk Erfgoed en historie Hedendaags Triënnale Brugge

Triënnale Brugge brengt driejaarlijks hedendaagse kunst en architectuur naar de historische kern van de stad Brugge in een unieke setting als UNESCO Werelderfgoed. Driejaarlijks wordt een selectie (inter)nationale kunstenaars en architecten door het artistiek team uitgenodigd om nieuwe tijdelijke interventies voor te stellen. Voor bezoekers is het steeds een gratis ontdekkingstocht langs een uniek en gastvrij parcours met een maatschappelijk vraagstuk.

Voor deze 4e editie gaat Triënnale Brugge op zoek naar de verborgen mogelijkheden van de stad met als thema ‘Spaces of Possibility’. Hoe kan een door UNESCO beschermde historische stad, waar niet-bouwen centraal staat, omgaan met verandering? En hoe kunnen hedendaagse kunst en architectuur een katalysator voor deze duurzame verandering vormen?

Maak tussen 13 april en 1 september kennis met de tijdelijke nieuwe invulling die twaalf kunstenaars en architecten van over de hele wereld geven aan on(der)benutte of weinig gekende locaties in de stad.

Openingsuren

Van 13 APR 2024 - 08:00
tot 01 SEP 2024 - 18:00
Check ook even de informatie van de organisator. Zo ben je zeker van de actuele gegevens.

Locatie

Brugge

Burg , 8000 Brugge

Openen in Google Maps
Triënnale Brugge 2024

Burg , 8000 Brugge

Contact

Vaak gecombineerd met

Warhaus Live in Cactus Club

Warhaus Live in Cactus Club

‘Ha Ha Heartbreak’ is het derde succesalbum van Warhaus, opnieuw met topproducer Jasper Maekelberg achter de knoppen. Singles ‘Open...
Lees meer