Overslaan en naar de inhoud gaan
Beaufort24
Gratis Kindvriendelijk Hedendaags Tentoonstelling Festival Kunst

Van 27 maart tot en met 3 november 2024 verwelkomt de Kust Beaufort24. Curator Els Wuyts zorgt voor de artistieke selectie en vertrekt vanuit het idee van een vanzelfsprekende verbondenheid Fabric of Life. Het uitganspunt is de plek en de mogelijke legendes of verhalen, geschiedenissen of kunststromingen die ermee verbonden zijn. Grootste sculpturen en intieme kunstwerken, waarin we meer dan één verhaallijn terugvinden en waar veelzijdige herinneringen of onontdekte waarden aan de oppervlakte komen drijven.
In de negen deelnemende kustgemeenten zullen in totaal achttien nieuwe kunstwerken te zien zijn. Voor Zeebrugge brengt Beaufort24 een kunstwerk van Monika Sosnowska en een werk van Ivan Morison in coproductie met Triënnale Brugge.
Beaufort24 maakt deel uit van het driejaarlijks kunstproject Triënnale Beaufort, hedendaagse kunst aan de Belgische Kust. Met deze achtste editie telt het Beaufort Beeldenpark 50 kunstwerken. De Triënnale aan Zee is 24/7 gratis toegankelijk. Wandelroutes en fietslussen brengen je langs de nieuwe werken en het bestaande Beaufort Beeldenpark. Routes kan je downloaden op www.triennalebeaufort.be of haal je gratis wandelkaart of Beaufort24 Bezoekersgids (€2) op bij de toeristische diensten van de deelnemende kustgemeenten.
Op stap met kinderen? Dan is er het Beaufort24 Kijkboek. Hierin nemen Keiko en Sam kinderen (en volwassenen) op sleeptouw langs de Beaufort24-kunstwerken. Met leerrijke kijk- doe- en stickeropdrachten maken jullie er samen een boeiende dag van. De meeuw Filoe zorgt voor leuke weetjes. Ook het Beaufort24 Kijkboek is te verkrijgen bij de toeristische diensten voor €1 (een exemplaar gratis bij aankoop van een Beaufort24 bezoekersgids).
Meer info op https://www.triennalebeaufort.be/.

Openingsuren

Van 27 MRT 2024 - 00:00
tot 03 NOV 2024 - 23:59
Check ook even de informatie van de organisator. Zo ben je zeker van de actuele gegevens.

Locatie

Badengebouw

Zeedijk 1, 8380 Zeebrugge

Openen in Google Maps
Beaufort24

Zeedijk 1, 8380 Zeebrugge

Vaak gecombineerd met

WECANDANCE

WECANDANCE

WECANDANCE is an annual open-air festival on the beach of Zeebrugge, Belgium. Taking place in mid-August since 2013, the boutique festival...
Lees meer
Atlas

Atlas

Hotel Atlas is een kleinschalig familiehotel in Zeebrugge. Het ligt op twintig meter afstand van het strand en vlak bij de haven. Ook vind...
BRUSSELSTRAAT 13, 8380 Brugge
Lees meer