nl

Muziek

Muziek verzacht de zeden. Meer dan ooit in deze tijden.

 

 • Caress: dagelijkse mini pianoconcerten uit het Concertgebouw
  Elke dag tijdens de culturele lockdown brengt Daan Vandewalle muziek tot bij jou thuis. Samen genieten we van een dagelijks mini pianoconcert, opgenomen in een lege Kamermuziekzaal. 

 • Live stream beiaardconcerten Belfort: 
  Op woensdag, zaterdag en zondag, telkens net voor 11u, bespeelt beiaardier Wim Berteloot de Brugse beiaard. Vanaf nu ook wereldwijd te beluisteren via een livestream op Facebook.

 • MA Festival playlist op Spotify
  Nog even nagenieten van MAfestival 2019 met o.a. Jean-Philippe Rameau, Henry Purcell en Michelangelo Falvetti.

 • Cactus Muziekcentrum playlist op Spotify: 
  Cactus steekt je een hart onder de riem met deze Belgische playlist.

 • Live stream concerten KAAP:
  Kunstencentrum KAAP zet in mei massaal in op online cultuurbeleving: alle geplande voorstellingen en concerten zijn - geheel gratis - via een live stream (en achteraf via Vimeo) veilig vanop afstand te beleven.

 • KAAP lockdown essentials:
  Kunstencentrum KAAP maakte een playlist met alle artiesten die hun concerten moesten annuleren omwille van de covid-19 maatregelen. 'KAAP calm and carry on'!

 • Concertgebouw Brugge kiest 'Voor het leven':
  Het Concertgebouw begint alvast te dromen van een nieuw seizoen met een warme oproep ‘Voor het leven’. De natuur en haar veelvormige leven inspireert artiesten al eeuwen, de vraag wat de mens met zijn omgeving doet, is nu actueler dan ooit. Artiesten, componisten en denkers gaan een seizoen lang creatief en geëngageerd aan de slag met het biodiversiteitsvraagstuk en roepen het publiek op om mee te dromen én op de barricades te staan. De seizoensstart mag dan nog onzeker zijn, één ding staat vast: als niets zeker is, is alles mogelijk. Maak kennis met een onvoorspelbaar mooi, (bio)divers programma en droom alvast mee!
Naar pdf
Boek je verblijf