nl

MUSEA BRUGGE

Historisch dichtbij

Musea Brugge, dat zijn 14 locaties, altijd anders, altijd boeiend. Ontdek de grote diversiteit van onze museumcollecties: van de Madonna van Michelangelo en de Vlaamse primitieven tot volkskunde en hedendaagse kunst. Geef je ogen de kost met historische parels, meubels, kant, zilverwerk en wandtapijten... In Brugge vind je wereldklasse op wandelafstand.

Jaarlijks bezoeken ca. 1 miljoen binnen-en buitenlandse gasten één of meerdere Stedelijke Musea. Musea Brugge is bovendien ook verantwoordelijk voor Raakvlak (de intergemeentelijke dienst archeologie Brugge en Ommeland), de Brugse Erfgoedcel en het Vlaams Onderzoekscentrum voor de Kunst in de Bourgondische Nederlanden.

 

 

Wil je graag systematisch op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf je dan meteen in op onze maandelijkse NIEUWSBRIEF en volg ons op de sociale media.
PRIVACY (GDPR)

www.facebook.com/MuseaBrugge
http://twitter.com/MuseaBrugge
https://www.instagram.com/MuseaBrugge
www.youtube.com/MuseaBrugge
http://www.flickr.com/photos/museabrugge
https://www.verrijkjekijkopbrugge.be/

Opgelet! Het is mogelijk dat je tijdens je museumbezoek gefotografeerd of gefilmd wordt. Die opnames kunnen gebruikt worden in onze communicatie. Gelieve het meteen aan de fotograaf/cameraman te melden als je hiertegen bezwaar hebt. Al onze locaties staan onder permanente camerabewaking. Wie onze locaties betreedt verklaart zich bovendien akkoord met ons BEZOEKERSREGLEMENT. 

Naar pdf
Boek je verblijf