nl

Vier seizoenen Kookeet

Gedurende een jaar word je 4 keer meegenomen op een culinaire trip, op het ritme van de seizoenen. Wim Lybaert (TV programmamaker, moestuinier, kok, verteller en West-Vlaams ambassadeur) is inspirator van Kookeet en koos het thema GROND. “Grond is de oorsprong van alles. Alles begint bij goede grond; grond geeft voeding en leven. Het is de basis.”

Bij de start van ieder seizoen selecteert Wim drie producten die typisch zijn voor het seizoen en passen in het thema. De deelnemende Brugse topchefs gaan met de voorgestelde producten aan de slag en creëren elk vanuit hun eigen invalshoek een gerecht of menu.

De culinaire ontdekkingsreis start in de herfst van 2020 en eindigt in de zomer van 2021, om dan aansluiting te vinden bij Kookeet 2021.


Winter

De wintereditie van de seizoenscampagne, voorzien voor eind januari kan door de Covid-19 maatregelen niet doorgaan.


Lente

De lente editie van de seizoenscampagne, voorzien voor eind april kan door de Covid-19 maatregelen niet doorgaan.


Zomer

Welke producten Wim selecteert voor de zomer blijft nog even een verrassing. Hou onze sociale media in de gaten voor meer info.

Ondertussen kan je wel alvast het culinaire weekend met stip noteren in je agenda:
zomer: vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021


Boek je tafel

Reserveer op voorhand jouw tafel in een van de deelnemende restaurants. Vraag vooraf ook jouw persoonlijke culinaire tripkaart aan, want je bezoekjes aan de deelnemende chefs worden beloond!