nl

Summer Deal

Vraag hier je Summer Deal aan!

Helaas! De Summer Deal-actie liep t.e.m. 30 september 2021 en kan dus niet meer aangevraagd worden.
Had jij de Summer Deal al aangevraagd? Vind hieronder alle informatie die je nodig hebt.

Vraag hier je Summer Deal aan!

Boek een verblijf van minstens 2 nachten in Brugge en geniet van de exclusieve gratis Summer Deal ter waarde van 50 euro. Je kan kiezen uit een op-en-top Brugs geschenkenpakket, een waardebon om te funshoppen en culinair te genieten of een bonnenboekje met 5 vouchers ter waarde van 10 euro die je kan besteden in musea, attracties of de immer populaire sightseeingtours te voet, met de fiets, per koets, minibus of rondvaartboot. Klinkt goed, niet?

Het aanbod geldt voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 juni en 30 september 2021. Je verblijf moet vallen tussen 1 juni en 31 december 2021.

Boek vandaag nog je hotel, b&b, vakantiewoning, camping of hostel. Je Summer Deal aanvragen kan tot kort voor je aankomst in Brugge (minstens 48u op voorhand). Maar wacht niet te lang, want op is op. En ja, de Summer Deal is verrassend, leuk én volledig coronaveilig.

Lees hier hoe het werkt >

 

Kies 1 van deze 3 Summer Deals:

1 Summer Deal per boeking, ongeacht het aantal personen. Aanbod op basis van beschikbaarheid. Is je totale aankoopbedrag hoger dan 50 euro, dan betaal je zelf het restbedrag bij.

Summer Deal 1 - Bruges in a box

Deal 1: BRUGES IN A BOX

Welkom-in-Brugge pakket ter waarde van 50 euro.

Meer info >
Summer Deal 2 - Cadeaubon Brugge

Deal 2: SHOPPING & TASTING

Cadeaubon Brugge van 50 euro.

Meer info >
Summer Deal 3 - Sightseeing, Musea en Attracties

Deal 3: SIGHTSEEING, MUSEA & ATTRACTIES

Bonnenboekje met 5 vouchers van elk 10 euro, bruikbaar voor één of meerdere activiteiten.

Meer info >

 

Zo werkt het:

Stap 1: Boek een verblijf van minimaal 2 nachten in een logiesadres in Brugge. Rechtstreeks of via een boekingskanaal. Bewaar je reservatiebewijs (boeken van 1/6 tot en met 30/9 voor verblijf van 1/6 tot en met 31/12/2021).

Stap 2: Kies 1 van de 3 Summer Deals (1 Summer Deal waardebon van 50 euro per boeking, ongeacht het aantal personen) en vul minstens 48 uur vóór je aankomst in Brugge het webformulier in via onderstaande knop. Na validering krijg je een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Ter plaatse je deal aanvragen is niet meer mogelijk.

Stap 3: Aangekomen in Brugge? Je Summer Deal ligt voor je klaar. Ga langs in het infokantoor in het Historium op de Markt (dagelijks open van 10:00-17:00u).  Breng het reservatiebewijs van je logiesadres én je bevestigingsmail van de Summer Deal mee. En dan genieten maar!