nl

Best of Bruges Deal

Vraag hier je Best of Bruges Deal aan!

Helaas! De Best of Bruges Deal-actie liep t.e.m. 30 november 2021 en kan dus niet meer aangevraagd worden.
Had jij de Best of Bruges Deal al aangevraagd? Vind hieronder alle informatie die je nodig hebt.

Vraag hier je Best of Bruges Deal aan!

Boek een verblijf van minstens 2 nachten in Brugge en geniet van de exclusieve gratis Best of Bruges Deal ter waarde van 50 euro. Je kan kiezen uit een op-en-top Brugs geschenkenpakket, een waardebon om te funshoppen en culinair te genieten of een bonnenboekje met 5 vouchers ter waarde van 10 euro die je kan besteden in musea, attracties of de immer populaire sightseeingtours te voet, met de fiets, per koets, minibus of rondvaartboot. Klinkt goed, niet?

Het aanbod geldt voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 15 oktober en 30 november 2021. Belangrijk is dat je ook in die periode en uiterlijk 48u voor je aankomst in Brugge je ‘Best of Bruges deal’ aanvraagt op deze website, na 30 november kan dit sowieso niet meer. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Je verblijf moet vallen tussen 17 oktober 2021 en 9 januari 2022.

Boek vandaag nog je hotel, b&b, vakantiewoning, camping of hostel. Je Best of Bruges Deal aanvragen kan tot kort voor je aankomst in Brugge (minstens 48u op voorhand maar voor 30 november). Maar wacht niet te lang, want op is op. En ja, de Best of Bruges Deal is verrassend, leuk én volledig coronaveilig.

Lees hier hoe het werkt >

 

Kies 1 van deze 3 Best of Bruges Deals:

1 Best of Bruges Deal per boeking, ongeacht het aantal personen. Aanbod op basis van beschikbaarheid. Is je totale aankoopbedrag hoger dan 50 euro, dan betaal je zelf het restbedrag bij.

Best of Bruges Deal 1 - Bruges in a box

Deal 1: BRUGES IN A BOX

Welkom-in-Brugge pakket ter waarde van 50 euro.

Meer info >
Best of Bruges Deal 2 - Cadeaubon Brugge

Deal 2: SHOPPING & TASTING

Cadeaubon Brugge van 50 euro.

Meer info >
Best of Bruges Deal 3 - Sightseeing, Musea en Attracties

Deal 3: SIGHTSEEING, MUSEA & ATTRACTIES

Bonnenboekje met 5 vouchers van elk 10 euro, bruikbaar voor één of meerdere activiteiten.

Meer info >

 

Zo werkt het:

Stap 1: Boek een verblijf van minimaal 2 nachten in een logiesadres in Brugge. Rechtstreeks of via een boekingskanaal. Bewaar je reservatiebewijs (boeken van 15/10 t.e.m. 30/11 voor verblijf van 17/10 t.e.m. 09/01/2022).

Stap 2: Kies 1 van de 3 Best of Bruges Deals (1 Best of Bruges Deal waardebon van 50 euro per boeking, ongeacht het aantal personen) en vul minstens 48 uur vóór je aankomst in Brugge het webformulier in via onderstaande knop. Na validering krijg je een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Ter plaatse je deal aanvragen is niet meer mogelijk.

Stap 3: Aangekomen in Brugge? Je Best of Bruges Deal ligt voor je klaar. Ga langs in het infokantoor in het Historium op de Markt (dagelijks open van 10:00-17:00u).  Breng het reservatiebewijs van je logiesadres én je bevestigingsmail van de Best of Bruges Deal mee. En dan genieten maar!