nl

30/05/2019 Heilig-Bloedprocessie

Op donderdag 30 mei gaat in de Brugse binnenstad de Heilig-Bloedprocessie uit. De stoet heeft een tijdelijke impact op de bereikbaarheid van de binnenstad en de logies gelegen langs of in de buurt van het parcours.

Vanaf 8u tot na de ontbinding van de processie is alle verkeer verboden in de Oude Burg, Nieuwstraat, Sint-Niklaasstraat, Oude Zomerstraat, Minderbroederstraat, Park en Pandreitje.

Vanaf 14u30 tot na het voorbijtrekken van de stoet (rond 17u30u) is ook alle verkeer verboden in de Wollestraat, Dijver, Gruuthusestraat, Guido Gezelleplein, Mariastraat, Simon Stevinplein, Steenstraat, Zuidzandstraat, Hauwerstraat, Maagdenstraat (tussen de Klopstraat en de Smedenstraat), Smedenstraat, ’t Zand, Noordzandstraat, Geldmuntstraat, Kuipersstraat, Jacob van Ooststraat, Vlamingstraat, Markt, Rozenhoedkaai en Braambergstraat.

We moedigen iedereen aan om die dag met het openbaar vervoer naar Brugge te komen. Kom je toch met de wagen naar Brugge? Raadpleeg dan de info over parkeren in de stad. Verblijf je in Brugge, informeer dan vooraf naar de parkeermogelijkheden bij je logies.  Meer info over de Heilig-Bloedprocessie: klik hier.

Naar pdf
Boek je verblijf